随景观而生的布甘维尔河畔别墅!

Published by admin on

在普雷图河畔圣若泽的一个占24块土地的小公寓内,
建筑师Solange Cálio 选择了一幢1,100 m2的公寓,
使其变成她为家人和朋友创造的家。

In a small apartment on 24 acres in Sao Jose do Preto, architect Solange Cálio chose an 1,100 m2 apartment to turn it into a home she created for family and friends.

最主要的想法是设计一个能够为一个与孩子和丈夫共享的空间。概念通过和环境的交融得以实现。

The main idea is to design a space that can be shared with children and husband.Concepts are realized through blending with the environment.

该建筑项目是随着景观而生的。
通过住宅室内外的大缝隙来组成统一的集合,
并且为住宅带来自然光照。

The architectural project was born with the landscape.Through the large gaps in the interior and exterior of the house to form a unified collection,And bring natural light to the house.

该住宅有3个套间,其中2个是孩子的,
衣橱以及靠近阳台的双人间则提供了隐私和温暖。

The house has 3 suites, 2 of which are children’s,A wardrobe and a double room near the balcony provide privacy and warmth.

宜派客巴西柚木一直从入口延续到池塘和甲板。

在厨房内放置了玻璃插入,
仅仅只在潮湿区域,工作凳前面。

The floor of IndusParquet Cumaru continues from the entrance to the pond and deck.Glass inserts were placed in the kitchen,Only in wet areas, in front of the workbench.

建筑设计:Solange Cálio
Arquitetos
地点:巴西
面积:785.0 m2
项目时间:2014
文章来源:ArchDaily
景观设计师:Luciano Fiaschi – LF Paisagismo
设计团队:José Ricardo Corrêa, Bruna Silvestre Parra, Bruna Silva Tozzo, Tamires Edvirges da Cunha, Lucas Fernades de Jesus, Marcos Rogério Navarro, Siumara C.Cálio, Thays Eleida Pereira, Juciara Fernanda da Silva
工程师:Dilson de Paula
客户:Rodobens Negócios Imobiliários, Grupo Cem Participações, Grupo Tarraf
团队:Lissa Saruhashi, Carlos Marques, Eduardo Correia, Raik Lira
摄影师: MCA Estudio
厂家:Excellent, Vidros,Vidrotil,Plantas,IndusParquet,Limestone Baiteg Blue

Categories: POST&PUSH